I love my new necklace!



Sunny side;

 
Idag ringde klockan 10.00. Upp och hoppa i snowboard kläderna och väl ute så möts vi av en helt blå himmel och en strålande sol. Ikväll så ska vi ha mys kväll. Bara ligga i sängen och kolla film och gotta oss :)


Intstagram:

Dont forget to follow me at instagram: paulinenovac
 


Betty spagetti.

Ojojoj! Väldigt lång dag på berget idag. 08-17 .. Behöver jag ens säga att mina ben är som spagetti just nu?  Det har varit väldigt kallt, men det gick bra endå. 


Sawadis:

Måste i ärlighetens namn säga att sushin inte alls var god. Och det stillade verkligen inte mitt sushi need .. Det slängdes på direkten. Och jag ska verkligen vänta att äta det igen tills jag kan få riktigt god och fräsch sushi på sawadis i kufstein. PUNKT.



Sushi craving:

 
Jag har stora sushi cravings just nu. Eller jag har haft det i en månad! Och det enda sätter jag kan få äta sushi är om jag övertalar pontus till att sätta sig på en buss med min i 30 minuter. Med tanke på att vi inte har någon sushi restaurang här i vår lilla by. Än så länge så har det inte funkat att övertala honom, så idag gick jag till mat butiken och köpte ett paket med frysta sushi. Inte mega gott. Men jag måsta ha detta, kommer njuta så när jag äter det ikväll!


laundry.

Nu sitter vi hemma hos en kompis och väntar på att tvättmaskinen ska bli ledig. Och i vanlig ordning så snor jag internet också. Jag har förresten beställt en ipad mini. Men med tanke på att de är slut överallt och de har ingen aning när de får in dem, så har jag fått reservera en av de tio som elgiganten får in. Jag vill ha den NU! 
Precis efter jul åkte jag till media market här och skulle köpa en, jag var verkligen jätte glad för att jag äntligen skulle köpa den, så var dem HELT slut! Svin tråkigt, så nu får jag helt enkelt bara vänta. BUH!


Wine and dine:

 
 
 
 



Day off:

 
Mycket jobb på senaste tiden. Men det är bara kul! Skönt att komma in i rutinerna igen. På nyårs afton jobbade jag fram till 06 på morgonen. Det var dock inte så mycket att göra som jag trodde att det skulle bli. Kan verkligen inte komma ihåg sist jag inte jobbade på nyårs afton. Tråkigt! hade varit kul att kunna "fira" det någon gång. Men hur roligt är det när alla ens vänner jobbar. Då kan man lika bra själv jobba.
De senaste fem dagarna har det bara regnat. Vi behöver mer snö nu, hur ska jag annars kunna fortsätta med att lära mig att åka i off pisten. 
Idag är jag ledig och ska nog inte göra så mycket. Ska iväg och handla lite mat snart, sen hem och städa och ta det lugnt bara. 


mixed pictures from austria:



RSS 2.0