For y'all to see.

 
 
Nu har jag lagt upp en massa saker på tradera. Rättare sagt 21 annonser. In och titta med er. Mycket saker som är i nyskick och till och vissa med prislappen kvar. Budgivningen håller sig öppen fram till den 30 september. 
 
IN PÅ TRADERA OCH BUDA MED ER NU:
 
 
 
 
 
 
 
 


my hands in cuffs

 
 
Idag efter jobb så tog jag mig ut till väla. Där fanns inget roligt, inte till mig iallafall. Hittade två tröjor till pojkvännen. När jag kom hem så dök jag ner i soffan, och där hittar ni mig nu. 
 
Today after work, I took myself out to the mall. There was no fun, not for me anyway. Found two hoodies for my boyfriend. When I got home I dived right down in the sofa, and that's where you'll find me now.


the most wonderful aroma.

 
 
Jag tycker att det är så mysigt att det börjar bli höst. Även om det är jätte skönt när det är varmt ute, så tycker jag inte att det svenska sommaren är så speciellt rolig. Jag älskar värmen utomlands, men i sverige är det bara lite .. blah! Det som är det mest mysigt med hösten, är alla ljus! Jag bara älskar att tända upp hela lägenheten med en massa ljus, och ha ett yankee candle ljus som ger ifrån sig en helt underbar doft av kanel. 
 
I think its so nice that the fall season is upon us. Although I like the summer when it's really nice when it's hot outside, but I don't think the Swedish summer is so special. I love the sun and all that abroad, but in Sweden it's just a little .. blah! What's the most cozy about the fall season, is all the candles! I just love to light up the whole apartment with a lot of candles and have on Yankee candle which gives off the most wonderful aroma of cinnamon.
 
 
 
 


Frozen margarita fridays

.. outfit
 
 


RSS 2.0