The love of my life.

Pontus och jag. 
Photo by: Pontus Ekeroth.
 


配備

 
 
 


Take me back to myself.

0930 .. Nu börjar min dag! Ska till fina Frida på Mette's salong för att klippa och färga mitt hår. Och 1200, ska jag fixa mina naglar hos min fantastiska Patricia, även det på Mette's salong. Lägger upp bilder på allt senare idag. 
 
 
 


bed time.

 


Yesterday's.

 
 
 
 
 
 
 


sneak peak.

Idag har jag bara legat i sängen och tagit det lugnt. Sitter nu och kollar på "Once upon a time in wonderland". Och drar mig så länge jag kan innan jag måste börja göra vid mig inför jobb. Något jag däremot har hunnit med idag är att matcha ihop mina kläder som jag köpte igår. Så det blev lite olika outfits, lägger upp bilder här i dagarna så ni får se. Men en liten sneakpeak kan ni ju allt få .. 
 
 


I'm all set.

 


my mental shopping list.

Har varit i malmö hela dagen med elin .. Hunnit med både malmö city och emporia. Väldigt nöjd med alla mina köp idag, och köpte allt som stod på min mentala shoppinglista. Skor, byxdress, smink, solglasöson lite inredning. Ja, nästa allt! Hade velat köpa ett par tränings skor också. Men just dem jag vill ha är slut i hela sverige. Så det blir väl inget med det. På något omöjligt vis så fastnade vi i kö både till och ifrån malmö. Som tur var så hade jag dextrosol, knäckebröd och vatten i min väska. Det var väldigt viktigt för oss när vi var påväg hem och satt fast i en bilkö i 50 minuter. Just den stunden som man höll på att somna så tog man en till dextrosol, och piggnade till. Men nu har allt socker åkt ur min kropp, så nu ska jag hoppa i säng. 
 
 


"sitter man i lä så."

Vilket fint väder det har varit idag, hade ju varit jätte bra om värmen kunde komma snart också. "Men så länge det är soligt och man sitter i lä, så är det skönt!". Det typiska uttrycket! Så passade på att springa ner på stan idag och mötte upp elin en stund, sen mötte jag upp hanna. Ville inte gå för mycket och titta i butiker, för jag och elin ska till malmö imorgon. Och då kommer jag förhoppningsvis handla en massa olika saker, så jag sparar mig till imorgon. 
 
 


on a rainy day.

I onsdags mötte jag upp elin för lunch och sen lite coffee and catching up. Hade hoppats på en fin vår dag, men inte det. Regnet öste ner. Men vi bestämde oss för att gå en sväng på stan ändå för att hitta något kul. Men nej, jag sitter fast! Det blev inget till mig, men elin hittade en snygg klänning inne på h&m.
Sen hämtade elin's kille upp oss för att de skulle köpa en tv. Jag följde med som bär hjälp. Elin såg ut som vårt lilla barn som vi inte alls litade på så hon fick bara bära ställningen till tv'n. haha!
Och sen hängde jag med dem hem för att hälsa på deras fina lille amstaff kille, kurt! Väldigt energifull, en helt fantastisk kille. Jag vill också ha en vovve !!
 
 
 


I know it's been a while,

Under dessa fyra månaderna som jag har varit i Österrike, så har jag inte shoppat något överhuvudtaget. Och det kliar verkligen i fingrarna på mig nu. I Söndags så var vi ute på Väla, för jag helt enkelt höll på att dö över hur tråkigt utbud min garderob har. Så ville ha en massa nytt! Men nej, det blev inget med det! Hittar verkligen inget som faller mig i smaken för tillfället. Pontus överraskade dock mig med ett par nike wedges som var svin snygga!
 
 
 
 
 
 
 
 


C'n'C.

Nu ska jag springa iväg för att träffa elin för lite Coffee and Catching up.
 
 
 
 
 
 


Roses and Lilies.

 

 

Sooo, after being in Austria for four months I'm now back in Sweden again. Back home to are beautiful apartment! The reason to why im not be blogging during the winter is that we didn't have any internet conection in our apartment and only when we went out to bars. But now im home, and have internet where ever i go. So now i don't have any good reason not to blog.

 

One of ther first things i did when we arrived in Sweden on thursday was that I went straight down to the flower shop. And bought two bouquets of roses and one big bouquets of lilies. I just love having fresh flowers all over the apartment.RSS 2.0