On a sunny day.

Vilket väder vi har fått här i helsingborg. Sommar kommer verkligen med stora steg! Det betyder ju också att vi öppnar på vikingstrand. Imorgon, för att vara mer exakt! Så kom förbi och snacka lite skit och smaka på vår fina mat. Idag har vi varit och fixat lite ute på vikingstrand, sen mötte jag upp Sara för middag.
 
Vi gick till Fridas, som ligger på Kullagatan. Maten var helt magisk! Vi beställde in alla förrätter och smakade lite av allt. Rekomenderar det varmt!
 
 
 
 


.

 


Nails by de Lonti.

 
 
 


a week ago.

 


Dinner with the ladies.

Förra torsdagen så hade jag Patricia, Elin och Hanna över på middag. Och min pojkvän stod för matlagningen. När maten var färdig trippade han iväg och mötte upp grabbarna så vi skulle få ha lägenheten för oss själva. Vi drack daiquiri, spelade "med andra ord" och hade det trevligt! När drinkarna var upp druckna begav vi oss till Bara Vara och sen vidare till PL13 och till slut bikten. Det är synd att man inte arrangerar fler middagar, det är ju fruktansvärt trevligt. Och nästan mysigare än att gå ut och äta! Måste bli fler trevliga middagar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0