skincare.

 

 

Jag har nog aldrig tagit hand om min hy så speciellt bra. Sen har jag däremot aldrig haft något problem med finnar etc. Men nu har jag bestämt mig för att köpa hem några produkter ifrån clinique, som jag ska använda morgon och kväll. Redan första veckan ska jag se förändring i min hy, och efter två veckor ska mitt resultat synas tydligt.

 

#1: Liquid Facial Soap, rengör huden effektivt och milt utan att torka ut huden. 

 

#2: Clarifying Lotion, exfolierar huden så att döda hudceller tas bort. En klarare och jämnare hud kommer fram.

 

#3: Dramatically Different Moisturizing Lotion+, en fuktighetslotion som snabbt absorberas, behåller fuktnivän och stärker huden.

 

#4: Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator, fuktighetskräm i en rik krämgelé som snabbt ger fukt och skydd till en torr och känslig hud. 

 

Just #4 behöver man inte använda varje dag, men när man känner att ens hy är väldigt torr. Vilket kan vara perfekt att ha nu när det börjar bli lite kallare ute, för då brukar min hy oftast bli lite torrare.Maison Fondée en 1854.

 
 

Mina nya väska ifrån Louis Vuitton, neverfull mm damier ebene. Verkligen perfekt storlek och jag är super nöjd med mitt köp. Mitt senaste köp av väska var för drygt ett år sedan. Då bestämde jag mig för att nästa gång jag skulle köpa en väska, så skulle jag spendera pengar på den. Då den håller längre, och speciellt en Louis Viutton väska, som är så pass tid lös att man kan ha den för evigt. 

 

 

 
 
 
 


Copenhagen.

Här om dagen åkte jag och elin över till Köpenhamn för shopping. Vi kom över och vädret var perfekt, varmt och knappt någon vind alls. Super skönt! Vi gick ströget fram och satte oss ner och åt brunch på Café Norden. När vi fått lite ny energi, så sprang vi rätt över gatan till Louis Vuitton. De öppnade dörren för oss, bjöd oss på dryck och sen drog jag kortet! Jag hade verkligen kunnat vänja mig vid att bli så väl omhändertagen när jag gör min shopping. 
 
 
 
 
 
 
 


RSS 2.0